Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині сталася ДТП між двома легковиками: дві автівки розплющило, три людини госпіталізували

У Вінниччині троє людей отримали травми внаслідок ДТП
У Вінниччині троє людей отримали травми внаслідок ДТП Новини України 11 черв 2023 в 13:00

9 червня близько 19 години вечора, в місті Гнівань Вінницького району сталася дорожньо-транспортна пригода між автомобілями «ВАЗ» та «Volkswagen». Двох водіїв та пасажирку доставили з травмами до лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

За попередньою інформацією, 39-річний мешканець селища міського типу Сутиски Вінницького району, керував легковиком «ВАЗ». При повороті ліворуч водій «ВАЗу» не надав перевагу в русі 29-річному водію «Volkswagen», який рухався у зустрічному напрямку.   Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, обох водіїв автомобілів та 33-річну пасажирку автівки «Volkswagen» доставили до лікарні з різними травмами.

У водіїв транспортних засобів взяли зразки крові для проведення аналізу на стан алкогольного або наркотичного сп’яніння. Їх автомобілі помістили на арештмайданчик.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Якщо слідство визнає винним когось з учасників дорожньо-транспортної пригоди, то йому загрожує до трьох років  обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар