Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку
На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку Новини України 12 черв 2023 в 13:28

На Дніпропетровщині за процесуального керівництва Синельниківської окружної прокуратури повідомили про підозру раніше судимому місцевому жителю. Його звинувачують в зґвалтуванні 12-річної дівчинки, яка була вдома одна з молодшим братом. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, фігурант перебуваючи на одній з вулиць, зайшов до будинку, де колись мешкав його знайомий. Наразі це житло винаймає інша родина з дітьми. Чоловік переконався, що в будинку немає дорослих, схопив 12-річну дитину та затягнув її до іншої кімнати. У цей момент молодший хлопчик вибіг на подвір'я та сховався. Ґвалтівник, застосувавши фізичну силу, зґвалтував дівчинку.

Сусіди почули крик дитини та викликали правоохоронців. Також свідки прибігли на місце скоєння злочину.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також йому обрали безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від десяти до 15 років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар