Kolo.News.Ukraine.Region

Одеські морпіхи звільнили населений пункт на Донеччині, який понад рік був в окупації

Одеські морпіхи звільнили населений пункт на Донеччині
Важливо
Одеські морпіхи звільнили населений пункт на Донеччині Новини України 12 черв 2023 в 11:35

Одеська морська піхота в рамках контрнаступальних дій Збройних Сил України звільнили село Сторожове Донецької області. Про це повідомили в 35 окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського.

Село Сторожове, що на Донеччині, перебувало в окупації російськими військами з березня 2022 року.

У результаті зачистки населеного пункту Одеські морські піхотинці знищили близько півсотні російських окупантів. Також чотирьох росіян взяли у полон.

Наразі Збройні Сили України проводять контрнаступальні дії на більшості напрямків. Так за останні декілька днів українським військовим вдалося звільнити Нескучне на Донеччині. Там російські війська повністю розграбували та знищили меморіальний музей-садибу Володимира Івановича Немировича-Данченка. Про це повідомили в Добровольчому підрозділі "Арей".

Також наші воїни деокупували село Макарівка та селище міського типу Благодатне в Донецькій області. Крім того, бійці ЗСУ впевнено просуваються на Бахмутському напрямку, та успішно проводять штурмові дії в районі Берхівського водосховища. Там зафіксували просування української армії вперед на 250 метрів. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар