Kolo.News.Ukraine.Region

Поліціянти з Одещини придбали та передали гідроцикл колегам з Херсонщини, які тепер зможуть ефективніше рятувати людей

Правоохоронці з Одещини передали колегам з Херсонської області гідроцикл
Правоохоронці з Одещини передали колегам з Херсонської області гідроцикл Новини України 11 черв 2023 в 15:03

Правоохоронці з Одеської області передали для своїх колег з Херсонщини водний мотоцикл. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Про потребу у водному мотоциклі правоохоронці дізналися від своїх колег з Корабельного відділу поліції Херсону, в якому служать і поліціянти з Одещини.

Поліціянтам Херсонщини потрібен маневровий та легкий плавучий засіб, який має невелику осаду та дає змогу легко дістатися туди куди великогабаритному човну дістатися важче. Гідроцикл дозволить ефективніше проводити евакуацію жителів Херсонщини з підтоплених районів. Також новий плавзасіб дає змогу патрулювати затоплені вулиці та виставляти пости спостереження. За потреби гідроцикл може буксирувати човен з людьми.

Начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський повідомив, що за допомогою правоохоронців з Білгорода-Дністровського, Саратів, Татарбунарів, а також місцевих підприємств, вдалося придбати гідроцикл. Люди одразу взялися за пошуки необхідного плавзасобу. Потім організували збір коштів, який закрили за два дні, і після придбали водний мотоцикл.  

Гідроцикл передали правоохоронцям з Корабельного відділу поліції Херсона, особовий склад якого зараз здійснює рятувальні роботи.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар