Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині чоловік пропонував двічі хабар правоохоронцям: тепер чоловікові загрожує позбавлення волі

Фото - ілюстративне
Фото - ілюстративне Новини України 12 черв 2023 в 22:19

Уночі 10 червня у селищі Кирнасівка Тульчинського району, водій легкового автомобіля «Opel Omega» бувши на підпитку пропонував хабар правоохоронцям аби уникнути відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

Водія зупинили за порушення комендантської години. При спілкуванні з правоохоронцями у 28-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результати алкотестера показали наявність в його організмі 1,2 проміле алкоголю.

Під час складання адміністративних матеріалів на водія, він намагався «домовитися» з правоохоронцями та запропонував їм хабар у сумі 5 тисяч гривень. Правоохоронці попередили правопорушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але чоловік продовжував «домовлятися» та знову запропонував хабар у розмірі 8 тисяч гривень.

Поліціянти задокументували правопорушення та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар