Kolo.News.Ukraine.Region

У центрі Лубен на Полтавщині стався грабіж: чоловіка затримали

Чоловік пограбував людини на центральні площі Лубен
Чоловік пограбував людини на центральні площі Лубен Новини України 12 черв 2023 в 18:33

11 червня у місті Лубни Полтавської області на площі Ярмарковій, чоловік здійснив грабіж. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Завдяки оперативним заходам правоохоронних органів, було встановлено особу зловмисника, який пограбував свою жертву. З'ясувалося, що цим правопорушником є місцевий мешканець, народжений у 1974 році.

Слідчі вилучили у підозрюваного речові докази та направили їх на експертне дослідження.

Наразі фігуранта затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також розв'язують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці здійснюють кримінальне розслідування за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

У разі визнання провини судом, чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Одеській області двоє чоловіків зламали замок у будинку 74-річної жінки, та пограбували її. Один з грабіжників уже неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар