Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині понад сотня вчителів отримали ноутбуки для проведення уроків у дистанційному форматі

Тепер педагоги зможуть якісно проводити онлайн уроки та конференції.
Тепер педагоги зможуть якісно проводити онлайн уроки та конференції. Новини України 10 черв 2023 в 13:05

У Кіровоградській області 104 педагоги отримали ноутбуки завдяки підтримці World Vision International. Комп’ютерну техніку, яка допоможе вчителям у проведення уроків у дистанційному форматі, вручив Андрій Райкович, начальник обласної військової адміністрації. Про це повідомили на сайті Кіровоградської ОВА.

Під час вручення Андрій Райкович наголосив, що під час війни в Україні зявилися значні перешкодити для проведення навчання у звичному режимі. Педагогічним працівникам потрібні сучасні комп’ютери для того, щоб мати змогу проводити уроки і у дистанційному форматі. Кіровоградщина змогла отримати чергову партію ноутбуків для педагогів завдяки співпраці обласної військової адміністрації із міжнародними організаціями. Тепер педагоги із Кіровоградської області зможуть у режимі онлайн організовувати та проводити уроки, конференції, а також – створювати презентації, шукати необхідну інформацію у мережі Інтернет та  вести електронні щоденники. Керівник ОВА також висловив впевненість, що завдяки наполегливій та відданій роботі вчителів, старанному навчанню учнів Кіровоградщина демонструватиме високі показники у освітній галузі.

Нагадаємо, раніше у Черкасах випускники провели марш на знак подяки українським захисникам. Цьогорічним випускникам шкіл за роки навчання довелося пройти і через карантини, і «замінування» шкіл, і війну. Та найголовніша подяка з їх боку – українським воїнам, які захищають наших дітей від російських окупантів.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар