Kolo.News.Ukraine.Region

У Черкасах цьогорічні випускники влаштували «Марш подяки» захисникам України

Черкаські випускники по-справжньому вдячні своїм захисникам
ТОП Тема
Черкаські випускники по-справжньому вдячні своїм захисникам Новини України 10 черв 2023 в 16:23

У Черкасах випускники місцевих шкіл провели «Марш подяки» захисникам України. Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook керівник Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Табурець.

За словами очільника Черкаської ОДА, цьогорічні випускники пройшли через чимало випробувань у своєму шкільному житті – були і карантини, і замінування, і, на жаль, війна.

-        Але ми всі разом вистояли і стоїмо, боремось за нашу Україну.Дякую батькам, учителям і всім наставникам! За правильні цінності, які ви прищеплюєте дітям. Віримо у вас, шановні випускники! – написав Ігор Табурець.

Керівник області додав, що майбутнє міста, Черкащини та всієї України – в руках молоді, цьогорічних випускників. Адже перемогу воїни ЗСУ виборюють саме для нових поколінь.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про успішний старт українського гімнаста Іллі Ковтуна, який у Хорватії виступає на Кубкові світового виклику. 19-річний спортсмен у перший день фіналів приніс Україні «золото» та «бронзу». Іллю Ковтуна та його тренерку Ірину Надюк привітали із вдалим виступом  у Міністерстві молоді та спорту України.

Також раніше голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомляв, що область готова прийняти жителів Херсонщини, які постраждали внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Три тисячі людей можуть розмістити у місцях  для компактного проживання. За потреби із Черкащини можуть відправити транспорт, щоб забрати людей.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар