Kolo.News.Ukraine.Region

Російські безпілотники атакували інфраструктуру в Кіровоградській області

Російські безпілотники атакували інфраструктуру в Кіровоградській області
Російські безпілотники атакували інфраструктуру в Кіровоградській області Новини України 14 черв 2023 в 11:00

У ніч на 14 червня російські безпілотники атакували промисловий об'єкт у місті Світловодськ Кіровоградської області. Про це розповів голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

      Чергова нічна масована атака російського агресора. Є влучання «шахедів» в об’єкт інфраструктури в Світловодську. Пожежу оперативно локалізували. Обійшлося без загиблих і травмованих. Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за те, що ми живі! Разом ми сильні! Україна переможе, – розповів очільник ОВА.

За його словами, загиблих і травмованих немає.

Повітряна тривога в області почалась о 0:34. Закінчилась о 2:50.

Попереднього разу війська РФ атакували дронами Кіровоградщину у ніч на 29 травня. У Новоукраїнському районі внаслідок атаки зруйнований один будинок, пошкоджені сім будинків та залізничне полотно. Травмованих і загиблих немає.

4 червня дві російські ракети влучили в оперативний аеродром біля Кропивницького.

Загалом у ніч на 14 червня Повітряні Сили у взаємодії з ППО складових Сил оборони знищили три крилаті ракети «Калібр» та дев’ять іранських ударних дронів «Shahed-136/131».

Нагадаємо, вночі 14 червня ворог атакував Одесу 4 «Калібрами», троє осіб загинули, 13 людей отримали поранення. За інформацією Оперативного командування «Південь», ворог спрямував  на Одесу 4 «Калібри» з корабля в Чорному морі. Три з них силами протиповітряної оборони було збито.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар