Kolo.News.Ukraine.Region

Російські війська атакували Одесу «Калібрами»: є загиблі

Російські війська атакували Одесу «Калібрами»: є загиблі
Російські війська атакували Одесу «Калібрами»: є загиблі Новини України 14 черв 2023 в 10:00

Вночі 14 червня ворог атакував Одесу 4 «Калібрами», троє осіб загинули, 13 людей отримали поранення.

За інформацією Оперативного командування «Південь», ворог спрямував  на Одесу 4 «Калібри» з корабля в Чорному морі. Три з них силами протиповітряної оборони було збито.

Внаслідок повітряного бою та вибуховою хвилею пошкоджено бізнесцентр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті.

Одну з ракет російські бойовики націлили на складське приміщення продуктами харчування однієї з торговельних мереж. Троє співробітників складу загинули, семеро отримали поранення. Триває розбір завалів. Під ними можуть бути люди. Зруйновано 1000 кв.м, 400 кв. м були охоплені вогнем, пожежу ліквідували.

Через роботу слідчих груп тимчасово перекрито частину руху транспорту проспектом Шевченка — від проспекту Гагаріна до вулиці Пироговської.

«Ворог вчергове випробовує Одесу. Російські терористи застосовують свою зброю проти цивільних людей. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих та бажаю скорішого одужання всім постраждалим», – заявив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Нагадаємо, це вже друга атака по Одесі за тиждень. Під час нічної атаки з 9 на 10 червня 2023 року ворог атакував місто 8-ма ударними дронами-камікадзе «Shahed-131/136». Всі безпілотники були знищені. На жаль, внаслідок повітряного бою під час нічної атаки уламки одного з дронів влучили у квартиру багатоповерхівки, спричинили займання.

Внаслідок падіння уламків у житловому районі Одеси троє людей загинули.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар