Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти вночі атакували Полтавщину балістичними ракетами та безпілотниками

На Полтавщині під ударом опинився аеродром у Миргороді
На Полтавщині під ударом опинився аеродром у Миргороді Новини України 10 черв 2023 в 09:44

Вночі із 9 на 10 червня російські окупанти завдали удару по території Полтавської області, використавши балістичні та крилаті ракети типу «Іскандер», а також ударні дрони іранського виробництва типу «Шахед». Ціллю удару був військовий аеродром «Миргород», який зазнав пошкоджень внаслідок ударів. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що внаслідок ударів на аеродромі були пошкоджені певна інфраструктура та техніка. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв та постраждалих. Участь у гасінні пожежі взяли рятувальники із ДСНС та пожежні розрахунки бригади. За оприлюдненим повідомленням, на місці «прильотів» проводять ліквідацію наслідків обстрілів, а техніку переміщують у безпечні місця. Під час атаки ворожі цілі збивали сили протиповітряної оборони. Внаслідок цього сталися падіння уламків, які пошкодили вісім приватних будинків та чотири автівки.

Нагадаємо, сьогодні вночі ворог також атакував Одещину із застосуванням ударних безпілотників типу "Shahed-136. Сили ППО збили всі об’єкти, однак уламки одного із дронів влучили у дев’ятиповерхівку. Внаслідок влучання загинули троє жителів Одеси, ще 26 зазнали поранень.

Також російські окупанти атакували Білгород-Дністровський район. Там внаслідок дії вибухової хвилі пошкоджені житлові будинки, отримали поранення десять жителів Одещини.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар