Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині п'яний водій мотоцикла збив дитину

На Полтавщині п
На Полтавщині п'яний водій мотоцикла збив дитину Новини України 15 черв 2023 в 13:17

14 червня, близько 18-ї години, у селі Лазірки Лубенського району Полтавщини водій мотоциклу збив 8-річного хлопчика. Дитина нині перебуває у лікарні.

Про це повідомили в поліції Полтавської області.

"За попередньою інформацією слідства, мотоцикл «МТ» з боковим причепом, під керуванням водія, 1988 року народження, здійснив наїзд на 8-річного хлопчика. Унаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження та доставлена до Лубенської лікарні інтенсивного лікування", -  йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції Хорольщини, під процесуальним керівництвом Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар