Kolo.News.Ukraine.Region

У Кривому Розі працівники підприємства вижили завдяки укриттю, - Вілкул

Російський ракетний удар по Кривому Рогу
Російський ракетний удар по Кривому Рогу Новини України 15 черв 2023 в 15:31

Працівники підприємства з Кривого Рогу, куди сьогодні влучила російська ракета, сховалися в укритті й це врятувало їм життя. Про це повідомив голова військової центральної адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Працівники підприємства реально перейшли в укриття, коли була оголошена повітряна тривога і через це залишились неушкодженими. Дякую за те, що вони це зробили", — розповів голова військової центральної адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в етері каналу "Ми-Україна".

Унаслідок російського ракетного удару поранення отримав 38-річний чоловік. Також Олександр Вілкул додав, що підприємства жодним чином не пов’язані з військово-промисловим комплексом. Крім того, голова військової центральної адміністрації сказав, що відновити роботу у цих цехах буде "надзвичайно складно".

Нагадаємо, що вночі 15 червня російські війська обстріляли місто Кривий Ріг. Три крилаті ракети збили сили протиповітряної оборони, але були й влучання. Загалом шестеро людей загинули, 25 отримали поранення. Також пошкодили п'ятиповерхівку. Загорілися квартири з першого по останній поверх.

Читайте також: Вбив палицею та вивіз тіло на околиці села: на Вінниччині затримали вбивцю

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар