Kolo.News.Ukraine.Region

Вбив палицею та вивіз тіло на околиці села: на Вінниччині затримали вбивцю

На Вінниччині чоловік вбив знайомого палицей та вивіз тіло на тачці
На Вінниччині чоловік вбив знайомого палицей та вивіз тіло на тачці Новини України 15 черв 2023 в 10:44

12 червня правоохоронці Вінницької області затримали мешканця селища міського типу Вапнярка Тульчинського району, який забив до смерті палицею знайомого та вивіз тіло на околицю селища. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

11 червня жителька селища міського типу Вапнярка виявила тіло чоловіка на околиці селища. Вона повідомила про це правоохоронцям.

Після того, як тіло направили на судово-медичну експертизу, вдалося встановити, що чоловік загинув від побиття. Також правоохоронцям вдалося встановити особу загиблого: ним виявився 38-річний житель Вапнярки.

Також слідство встановило, що 10 червня ввечері правопорушник зустрівся із потерпілим та запросив його до себе додому. Надалі на території домоволодіння між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар будинку схопив дерев’яну палицю та почав наносити нею удари по тілу гостя. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер на місці події. Уночі тіло потерпілого зловмисник тачкою вивіз на околицю селища та залишив на ґрунтовій дорозі.

Під проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції зібрали докази причетності до скоєного правопорушення 42-річного, раніше судимого за тяжкий злочин, місцевого жителя. Зловмисника затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчими вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар