Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі чоловік вдарив ножем водія вантажівки під час словесної перепалки

В Одеській області чоловік вдарив ножем водія вантажівки під час словесної перепалки
В Одеській області чоловік вдарив ножем водія вантажівки під час словесної перепалки Новини України 15 черв 2023 в 16:20

Минулого тижня на Одещині на проїзній частині дороги по вулиці Бреуса стався інцидент з пораненням одного з чоловіків. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Водії вантажівки "DAF" і легковика "Toyota", не поступившись один одному дорогою під час об’їзду перешкоди, вступили в словесну перепалку. У конфлікт втрутився 47-річний пасажир легковика, який вдарив 35-річного водія вантажівки ножем у спину. Нападник поїхав з місця події.

Швидку допомогу та правоохоронців викликали очевидці. Лікарі госпіталізували потерпілого з проникаючою колото-різаною раною легень.

Правоохоронці встановили місцеперебування розшукуваного транспортного засобу, але зловмисника в ньому вже не було. Але потім чоловік, ховаючись у посадці, усвідомив скоєне та самостійно прийшов до відділку поліції.

Слідчі зібравши усі докази повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тяжкому тілесному ушкодженні небезпечному для життя в момент заподіяння, що передбачено ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Нині правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар