Kolo.News.Ukraine.Region

Уряд призначив нового голову Голованівської районної адміністрації

Уряд призначив нового голову Голованівської районної адміністрації
Уряд призначив нового голову Голованівської районної адміністрації Новини України 16 черв 2023 в 08:47

Сьогодні, 16 червня, Кабінет міністрів погодив призначення Ігоря Ковердяги на посаду голови Голованівської районної адміністрації на Кіровоградщині.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Погоджено призначення Ковердяги Ігоря Миколайовича головою Голованівської районної державної адміністрації Кіровоградської області», – йдеться у повідомленні.

Довідково:

Ігор Ковердяга народився 17 травня 1982 року в селі Солгутове, Гайворонського району. У 1999 році закінчив Солгутівську загальноосвітню школу. У 2004 році закінчив Національну академію ДПС України за напрямом «Економіка підприємництва» спеціальність «Фінанси», освітній ступінь «Магістр». З 2004 року по грудень 2018 року працював у органах податкової міліції ДФС у Кіровоградській області. З 2019 року по грудень 2020 займався комерційної діяльністю у складі засновника ТОВ «Поділля 2018». На підставі рішення Гайворонської ТВК його обрали депутатом Гайворонської міської ради VIII скликання. Ігор Ковердяга є першим заступником міського голови Гайворона. Військове звання – молодший лейтенант ЗСУ.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар