Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині у Горішніх Плавнях готують спеціалістів робітничих професій у різних галузях

У будівельному відділенні працюють два інноваційних навчально-практичних центри
У будівельному відділенні працюють два інноваційних навчально-практичних центри Новини України 17 черв 2023 в 09:05

У Вищому професійному гірничо-будівельному училищі, яке розташоване у місті Горішні Плавні, готують спеціалістів робітничих професій у різних галузях. У навчальному закладі побував Дмитро Лунін, начальник Полтавської обласної військової адміністрації. Він не лише ознайомився із матеріально-технічною базою училища, але і оглянув укриття та провів спілкування із представниками колективу. Про це повідомили у Полтавській ОВА.

У дописі Дмитро Лунін розповів про те, що побував у будівельному відділенні, у якому функціонують два сучасних навчально-практичних центру. У них мають змогу отримувати практичні навички слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, муляри. Начальник ОВА відзначив, що якісне навчання у закладах професійно технічної освіти є запорукою підготовки нових спеціалістів, які матимуть необхідні робітничі професії, які необхідні у різних галузях.

У закладі також постійно покращують матеріально-технічну базу, щоб покращувати якість навчання. Для цих потреб вдалося залучити майже два мільйони гривень, які надійшли у якості субвенції із державного бюджету. Також півмільйона гривень виділили із обласного бюджету. За ці кошти придбали обладнання та інструменти, які використають для підготовки електрогазозварників та слюсарів.

Нагадаємо, раніше відбувся випуск студентів у Черкаській медичній академії. Учорашні студенти стануть парамедиками, реабілітологами та спец фельдшерами. Зокрема, парамедики будуть працювати у складі бригад екстреної медичної допомоги.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар