Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині сталася смертельна ДТП: одна людина загинула, інші отримали поранення різних типів

На Одещині сталася смертельна ДТП
На Одещині сталася смертельна ДТП Новини України 20 черв 2023 в 14:46

19 червня близько десятої години вечора у селищі Березине на Одещині, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула одна людина. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля "Volkswagen Passat", здійснюючи випередження гужового транспорту, який рухався попереду в попутному напрямку, допустив із ним зіткнення.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 58-річний чоловік, який сидів на підводі поряд з керманичем. 43-річний чоловік, який керував гужовим транспортом, у важкому стані був доправлений до районної лікарні. 30-річний водій легковика та його 25-річна пасажирка обійшлися незначними ушкодженнями, госпіталізація їм не знадобилася.

Обох водіїв поліціянти перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Вони внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар