Kolo.News.Ukraine.Region

Російські війська обстріляли Нікополь: поліція показала фото наслідків

Російські війська обстріляли Нікополь
Російські війська обстріляли Нікополь Новини України 20 черв 2023 в 13:16

19 червня російська армія вранці завдала удару по Нікополю з важкої артилерії. А вночі повторила обстріл одного із сіл Мирівської громади. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

Унаслідок обстрілів Нікополя поранення отримав 73-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями.

Снарядами пошкоджені 16 приватних будинків та дев'ять господарських споруд, дві споруди повністю зруйновані. Вибухова хвиля понівечила дах, стіни, вікна та огорожі домоволодінь. Також обірвало газопровід та лінію електропередач. У Мирівській громаді, на щастя, обійшлося без значних руйнувань.

Також правоохоронці Дніпропетровщини показали фото зруйнованих будинків людей, які жили звичайним життям:

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині українським захисникам передали понад тридцять одиниць техніки. Військовим вручили ключі від різноманітної техніки: у переліку – автомобілі, багі та квадроцикл. Також бійцям передали безпілотники. Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак після передачі техніки зазначив, що усе це допоможе українським воїнам влаштовувати пекло для російських окупантів. Він також додав, що серед представників Сил оборони, які отримають техніку – і штурмовики, і охоронці неба, і десантники, і розвідники, і морські піхотинці, і військові медики.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар