Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці відновлять рух трамваїв за трьома маршрутами

Проїзд відкрили для автівок та автобусів, а тепер - і для трамваїв
Проїзд відкрили для автівок та автобусів, а тепер - і для трамваїв Новини України 18 черв 2023 в 11:15

У місті Вінниця із 19-го червня відновлюють пасажирські перевезення трамваями за кількома маршрутами. Це – трамвай №1,  який рухається за маршрутом від «Електромережі» до «Муніципального ринку», трамвай №3 – з «Вишеньки» до «Електромережі» та трамвай №5 – з «Електромережі» до «Барського шосе». Про це повідомили у Вінницькій міській раді із посиланням на Telegram Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Рух трамваїв за цими маршрутами тимчасово зупиняли у зв’язку із проведенням реконструкції перехрестя вулиць Зодчих, Пирогова та Василенка. Після завершення ремонтних робіт відновили проїзд для автівок та  автобусів, а із 19-го червня – і трамваїв.

Сергій Моргунов у своєму дописі додав, що під час реконструкції на перехресті Зодчих – Пирогова – Василенка за технологією «оксамитовий шлях» проклали нові трамвайні колії.

Розпочали реконструкцію перехрестя в кінці квітня цього року. Після проведення капітального ремонту збільшиться пропускна здатність перехрестя та зменшаться затори.

Нагадаємо, раніше із Вінницької області відправили вантаж із гуманітарною допомогою для жителів Херсонщини.

Для херсонців передали понад 40 тонн необхідного приладдя та речей. Зокрема, передали мобільну установку, яка дозволяє підготувати воду для постачання в умовах війни та надзвичайних ситуацій. Вінниччина відправили Херсонщині вже другу таку установку. Окрім цього, на запис Херсонської міської ради та Херсонської обласної військової адміністрації передали корм для тварин та інші потрібні речі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар