Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі над Полтавщиною збили повітряні цілі ворога

Фото - Генштабу
Фото - Генштабу Новини України 22 трав 2023 в 08:00

Ніч з 21 на 22 травня у Полтавській області була неспокійною. Вночі була тривала повітряна тривога. Ворог запустив ракети та безпілотники по території області.

За інформацією голови Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, силами протиповітряної оборони ворожі цілі були збиті.

«Звуки, які могли чути вночі, – робота ППО. В небі над нашою областю протиповітряна оборона збила дві ракети і БпЛА. Станом на ранок повідомлень про руйнування не надходило. Чудова робота наших захисників! Дякуємо Силам оборони! Слава Україні!» – таке ранкове відеозвернення оприлюднив у своєму телеграм каналі Дмитро Лунін, керівник Полтавської обласної військової адміністрації.

В ранковому зведенні Генштабу повідомляється, що російські окупанти цієї доби завдали масованого ракетно-авіаційного удару.

Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних і 52 авіаційні удари, здійснив 65 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру.

Для ударів по українських містах Лиман, Слов’янськ і Костянтинівка противник знову використав ЗРК С-300, які не є високоточною зброєю. Це ще раз підкреслює тактику терору з боку російської федерації.

Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України й надалі залишається дуже високою.

Читайте також: Ворожі війська вкотре обстріляли громади Дніпропетровщини

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар