Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі масове отруєння шаурмою: відкрились подробиці гучної справи

У Дніпрі масове отруєння шаурмою: відкрились подробиці гучної справи
У Дніпрі масове отруєння шаурмою: відкрились подробиці гучної справи Новини України 23 черв 2023 в 10:38

У Дніпрі масове отруєння шаурмою: відкрились подробиці гучної справи

У Дніпрі після вживання шаурми люди отримали тяжке отруєння. Інцидент стався 21 червня на вулиці Грушевського, на кінцевій одного з трамваїв, де після вживання шаурми 56 людей відчули нездужання. П'ятеро з них звернулись до лікарень, де їм підтвердили тяжке отруєння.

Про це повідомляють у відділі безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби.

Один із постраждалих описав ситуацію ще як тільки людям стало зле. На початку було лише 10 випадків гострого отруєння. Лікарня одразу звернулася до санітарно-епідеміологічної служби:

"Нас всіх опитали, взяли аналізи, залишки шаурми й пішли до них з перевіркою. Як тільки від них пішла перевірка, заклад знову відкрився і зробив вигляд, що нічого не відбулося", - пояснив один із постраждалих.

Рештки продукції відправили на перевірку. Зараз заклад призупинив свою роботу. Його будуть перевіряти протягом десяти днів. На цей час двері опечатала поліція.

За цією справою слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 325. (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Зараз вони з'ясовують всі обставини. Слідство триває.

Постраждалі й досі лежать у лікарнях з тяжким харчовим отруєнням.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар