Kolo.News.Ukraine.Region

Вінничан запрошують на VIII Фестиваль польової кухні

Вінничан запрошують на VIII Фестиваль польової кухні
Вінничан запрошують на VIII Фестиваль польової кухні Новини України 23 черв 2023 в 08:19

У Центральному парку ім. М. Леонтовича у Вінниці 1 липня о 15:00 розпочнеться восьмий Фестиваль польової кухні, який буде присвячений Дню Конституції України та пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни.

Організатори планують зібрані кошти передати на потреби ЗСУ, зокрема придбати автомобіль, генератор та старлінк, пише ilikenews.

"Ми вже проводимо восьмий Фестиваль польової кухні пам'яті Тараса Сича. Головна мета цього заходу - вшанування пам'яті наших Героїв та залучення уваги мешканців і гостей міста до військових подій", - зазначив директор Міського Палацу Мистецтва Євген Майданик.

На фестивалі усі охочі матимуть змогу спробувати страви польової кухні, вуличну їжу та традиційні національні страви, приготовані на вогнищах. Також будуть організовані демонстрації військової підготовки та надання першої медичної допомоги, а також виставкові експозиції. Фестиваль включатиме патріотичну концертну програму з участю місцевих артистів.

Вхід на територію фестивалю безкоштовний, але для отримання "фестивальної тарілки", що дає змогу скуштувати страви приготовані учасниками, гостям необхідно буде зробити благодійний внесок. Усі зібрані кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України.

Діти загиблих героїв, за сприянням Ювелірного дому "DIADEMA", отримають "фестивальну тарілку" безкоштовно.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар