Kolo.News.Ukraine.Region

Поліція з'ясовує обставини автопригоди, в якій травмувались п'ятеро осіб

Поліція з
Поліція з'ясовує обставини автопригоди, в якій травмувались п'ятеро осіб Новини України 15 трав 2023 в 10:15

Поліція з'ясовує обставини автопригоди, в якій травмувались п'ятеро осіб Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Ford сталась 14 травня близько 17.45 поблизу села Оленівка Вороновицької територіальної громади Вінницької області.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій легковика та четверо його пасажирів. Серед травмованих – діти 11 та 16 років, повідомили в поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, 48-річний водій автомобіля Ford, житель м.Вінниця, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив з'їзд транспортного засобу в кювет з подальшим його перекиданням.

"Внаслідок аварії з тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізовано водія легковика та його пасажирів, жителів Вінницької області, дітей віком 11 та 16 років, а також 39-річну жінку та 20-річного хлопця", - йдеться у повідомленні.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

У водія здійснено забір крові для проведення аналізу на стан алкогольного сп'яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар