Kolo.News.Ukraine.Region

Рятувальники із Кропивницького взяли участь у благодійних заходах, які провели у дендропарку та Козачому острові

У спілкуванні із рятувальниками діти отримали позитивні емоції
У спілкуванні із рятувальниками діти отримали позитивні емоції Новини України 25 черв 2023 в 15:18

25-го червня у місті Кропивницький провели благодійні заходи, під час яких рятувальники поділилися із дітьми та дорослими важливими знаннями та позитивними емоціями. Про це повідомляють на сторінці ГУ ДСНС України у Кіровоградській області у соціальній мережі Facebook.

Одну із таких подій провели за підтримки департаменту і туризму Кіровоградської ОВА у кропивницькому дендропарку. Діти охоче приміряли спорядження рятувальників, грали із ними у ігри та брали участь у різних активностях.

Рятувальники не лише гралися із дітьми та заряджали їх позитивом, але і розповідали важливу і корисну інформацію. Зокрема, говорили про основи мінної та пожежної безпеки. Після теоретичної частини засвоєні знання перевіряли на практиці. А тим, хто справлявся із завданнями найкраще, дарували призи від ЮНІСЕФ та солодкі подарунки.

Інший подібний захід провели на Козачому острові. Там рятувальники із Головного управління ДСНС долучили до свята, організованого громадською спілкою «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України». Організували захід до  Дня батька, щоб і подякувати батькам, які захищають Україну сьогодні, і влаштувати яскраву подію для дітей та підвищити їх патріотичний дух.

Серед численних локацій, які розташували на Козачому острові, були техніка та спорядження, які використовують у роботі працівники Служби порятунку. Для молоді та дітлахів рятувальники провели цікаві конкурси та ігри, під час яких можна було отримати інформацію про роботу бійців ДСНС.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині рятувальники прибрали з дороги повалені негодою дерева.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар