Kolo.News.Ukraine.Region

У Кропивницькому вночі рятувальники відкачували воду із п’яти підтоплених дощем будинків та одного підприємства

Бійці ДСНС відкачали воду за допомогою мотопомп.
Бійці ДСНС відкачали воду за допомогою мотопомп. Новини України 25 черв 2023 в 17:38

Вночі 25-го червня, після опівночі, надійшло звернення від мешканців Кропивницького до Служби порятунку. Рятувальникам повідомили, що потрібна допомога із відкачування води після дощу. Підтопленими виявилися садиби на Чернишевській, Покровській, Ливарній та Миколи Споленчука. За викликом на місце виїхали працівники пожежно-рятувальних підрозділів, які надали необхідну допомогу та відкачали воду із використанням мотопомп. Окрім приватних будинків, розташованих за п’ятьма адресами, відкачування провели і на території одного із аграрних підприємств. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Нагадаємо, раніше рятувальники із Кропивницького брали участь у заходах, під час яких розповідали дорослим та дітям про свою роботу.

Одна із таких подій відбулася за сприяння департаменту і туризму Кіровоградської ОВА, а провели її у дендропарку Кропивницького. Під час заходу дітлахи могли приміряти шоломи рятувальників та потримати у руках їх спорядження. Також дітям у ігровій формі розповідали про пожежну та мінну безпеку. Тим дітям, які після теоретичної частини найкраще виконували практичні завдання, дарували призи та солодкі подарунки. Подібна активність відбулася і на Козачому острові. Під час організованого там свята до Дня батька дітям дарували яскраві емоції та ділилися із ними корисними знаннями.

Раніше ми також розповідали,що на Херсонщину із Вінницької області відправили чергову партію із шести одиниць техніки. За інформацією  Вінницької ОВА, у Херсоні вже працює 11 спеціальних автомобілів та 28 вінничан.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар