Kolo.News.Ukraine.Region

Загинуло троє людей: за фактом пожеж поліція Вінниччини розпочала кримінальні провадження

Загинуло троє людей: за фактом пожеж поліція Вінниччини розпочала кримінальні провадження
Загинуло троє людей: за фактом пожеж поліція Вінниччини розпочала кримінальні провадження Новини України 08 трав 2023 в 13:31

Трагедії стались 7 травня у селах Жадани та Борисівка Іллінецької міської громади. Горіли приватні будинки. Внаслідок пожеж загинули троє.

Слідство розслідує обставини та причини подій, йдеться на сайті поліції Вінницької області.

Близько 06.45 до поліції надійшло повідомлення, що в с. Жадани по вулиці Братів Кислюків, в будинку виникла пожежа. На момент загоряння в помешканні знаходились господарі: 46-річний чоловік та 35-річна жінка. У результаті пожежі, в одній з кімнат будинку подружжя загинуло.

Їх тіла без ознак життя виявили рятувальники в задимленому приміщенні після ліквідації пожежі.

Поліція розслідує причини та обставини події.

Цього ж дня, близько 08.55 до відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції надійшло ще одне повідомлення про пожежу. У с. Борисівка по вулиці Гагаріна горів приватний будинок.

Внаслідок пожежі загинув 66-річний власник будинку. Попередньо встановлено, що трагедії стались внаслідок необережного поводження з вогнем.

Остаточні причини будуть встановлені після проведення відповідних експертиз. Усі обставини з’ясовуються в межах відкритих кримінальних проваджень за ст. 115 Кримінального Кодексу України з відміткою «нещасний випадок».

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар