Kolo.News.Ukraine.Region

Сьогодні вночі ворог атакував Україну ракетами та дронами: над Одещиною збили два «Калібри» та чотири «Шахеди»

Над Одещиною вночі працювали сили ППО
Над Одещиною вночі працювали сили ППО Новини України 26 черв 2023 в 08:00

В ніч на 26 червня російські окупанти атакували Україну з ракетами «Калібр», які запустили із акваторії Чорного моря. Також під час атаки ворог знову використав іранські ударні дрони типу «Шахед». Під час удару ворог намагався використати природнє «прикриття» у вигляді потужного шторму та грози. Відбили атаку українські сили протиповітряної оборони. Зокрема, над Одещиною вдалося збити дві ракети «Калібр» та чотири дрони-камікадзе. При цьому одна з ворожих ракет влучила у приміщення складу, розташоване у Одеському районі. Про це повідомили на сторінці Одеської військової адміністрації у соціальній мережі Facebook.

У інформації йдеться про те, що уламки збитих безпілотників впали на відкритій території. Проте вибуховою хвилею пошкодило вікна у багатоповерхівках, розташованих на узбережжі. Інформації про потерпілих наразі немає.

Нагадаємо, на лікування до Австрії направили двох одеситів, які постраждали внаслідок обстрілів 14-го червня.

До австрійських лікарень транспортували 20-річного та 32-річного одеситів, які  постраждали внаслідок обстрілу російськими окупантами, який відбувся 14-го червня. Обидва пацієнта продовжують перебувати у важкому стані, хоча і без негативної динаміки. Разом із потерпілими за кордон змогли поїхати їх рідні, які проживають у тимчасовому житлі.

Також раніше внаслідок атаки по місту Дніпро були пошкоджені 25 будинків.

Як повідомив заступник голови Дніпропетровської ОВА Сергій Орлов, внаслідок атаки було пошкоджено 25 будинків, 4 - знищено. За уточненою інформацією, всього постраждало 11 людей, серед них - 3 дітей. Двоє дітей та сім дорослих лікуються стаціонарно.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар