Kolo.News.Ukraine.Region

Двох одеситів, які постраждали внаслідок ракетної атаки російських окупантів, лікуватимуть у Австрії

Потерпілих успішно транспортували до Австрії, де вони продовжать лікування.
Потерпілих успішно транспортували до Австрії, де вони продовжать лікування. Новини України 25 черв 2023 в 12:21

До австрійських лікарень транспортували 20-річного та 32-річного одеситів, які  постраждали внаслідок обстрілу російськими окупантами, який відбувся 14-го червня. Обидва пацієнта продовжують перебувати у важкому стані, хоча і без негативної динаміки. Разом із потерпілими за кордон змогли поїхати їх рідні, які проживають у тимчасовому житлі. Про це повідомляють у Одеській обласній військовій адміністрації.

Допомагають лікувати потерпілих завдяки дії європейської програми MEDEVAC. З боку України у цьому задіяні Міністерство охорони здоровя та Департамент охорони здоровя Одеської обласної військової адміністрації. У Австрії допомогу координує Штаб Міністерства внутрішніх справ.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони в ніч на 24 червня збили над Одещиною дві російськихракети «Калібр».

Під час повітряного бою вдалося знищити одну з ракет, інша ж упала на відкритій території. У Одеській обласній військовій адміністрації уточнили,що ворог запустив ракети із акваторії Чорного моря. На щастя, цього разу обійшлося без потерпілих.

Також ми розповідали про те, що одеські комунальники вже другий тиждень прибирають із узбережжя сміття, яке туди приносить після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Роботи проводять по усій лінії узбережжя – від пляжу Ланжерон до Великого Фонтану.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар