Kolo.News.Ukraine.Region

Торгувала наркотиками на трасі: поліцейські Павлограда затримали 35-річну мешканку району

Торгувала наркотиками на трасі: поліцейські Павлограда затримали 35-річну мешканку району
Торгувала наркотиками на трасі: поліцейські Павлограда затримали 35-річну мешканку району Новини України 24 трав 2023 в 16:23

Наркодилерка чекала на узбіччі покупця, коли її затримали правоохоронці. Це сталося 23 травня на трасі неподалік с. Булахівка Павлоградського району. В автомобілі жінки виявили 17 сліп-пакетів з кристалічною речовиною, сліп-пакети з марихуаною, перероблений пістолет, набої та гроші.

Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області.

Поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції задокументували факт розповсюдження наркотичних речовин. Того ж дня за місцем мешкання фігурантки поліцейські провели обшук, під час якого виявили та вилучили близько 200 набоїв. Вилучене направили на експертне дослідження.

Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Павлоградської окружної прокуратури жінці вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Також за фактом вилучення зброї та боєприпасів розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

На теперішній час вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар