Kolo.News.Ukraine.Region

Правоохоронці розшукали 6-річного хлопчика, якого рідні переховували від батьків 8 місяців

Правоохоронці розшукали 6-річного хлопчика, якого рідні переховували від батьків 8 місяців
Правоохоронці розшукали 6-річного хлопчика, якого рідні переховували від батьків 8 місяців Новини України 24 трав 2023 в 19:10

Поліцейські Звенигородщини знайшли хлопчика, якого розшукували більше 8-ми місяців. Його від батька переховувала рідна тітка в Київській області. Після тривалих пошуків 6 річного хлопчика повернули батькові.

Про це повідомили в поліції Черкаської області.

"Повідомлення про зникнення малолітньої дитини до поліції надійшло від батька, ще 5 вересня минулого року. Чоловік розповів, що останній раз він бачив сина 12 серпня 2022 року за місцем його проживання, який перебував під опікою бабусі. Але, згідно з рішенням Шполянського суду бабусю було позбавлено права опіки. Після чого, остання зникла разом із дитиною", - йдеться у повідомленні.

До пошуку та встановлення місцеперебування малолітньої дитини було залучено співробітників карного розшуку Звенигородського районного відділу поліції. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що хлопчика на виховання бабуся передала рідній тітці, яка проживає в Київській області. Жінка переховувала його за місцем свого проживання.

Завдяки злагодженим та професійним діям правоохоронців хлопчика відшукали в смт Димер, Київської області та передали батькові. На щастя з дитиною все добре.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар