Kolo.News.Ukraine.Region

Зруйновані будинки та поранені люди: правоохоронці повідомили наслідки обстрілів росіянами житлового кварталу Нікополя

Зруйновані будинки та поранені люди: правоохоронці повідомили наслідки обстрілів росіянами житлового кварталу Нікополя
Зруйновані будинки та поранені люди: правоохоронці повідомили наслідки обстрілів росіянами житлового кварталу Нікополя Новини України 16 трав 2023 в 14:54

15 травня зі ствольної артилерії окупанти обстріляли Нікополь та Червоногригорівську громаду. В районному центрі під час артобстрілу були поранені люди, серед яких 13-річна дівчинка. Одного з поранених чоловіків виявили правоохоронці та евакуювали його до лікарні.

Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області.

Снаряди влучили в житловий квартал міста, на подвір’я та дахи будинків, у зв’язку з чим сталися пожежі. Загалом руйнувань завдано багатоповерховим та приватним житловим будинкам, господарчим спорудам та будівлям приватних і промислового підприємств, станції технічного обслуговування.

Осколками посікло легкові та вантажні автомобілі. Пошкоджено лінії електропередач. У Червоногригорівській громаді, на щастя, обійшлося без постраждалих.

До Нікопольського районного управління поліції продовжують надходити звернення громадян щодо пошкодження майна. На місцях влучань наразі працюють слідчо-оперативні групи, які встановлюють остаточні наслідки ворожого обстрілу.

Нагадаємо, вночi 14 травня росiяни обстрiляли Покровську громаду Нiкопольського району. Туди прилетiло з десяток снарядiв з важкої артилерiї. Є поранені.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар