Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів: їм повідомили про підозри

На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів
На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів Новини України 28 черв 2023 в 13:56

Дніпропетровська та Криворізька окружні прокуратури повідомили про підозру двом громадянам у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Одна з підозрюваних неодноразово писала коментарі під публікаціями в проросійських Інтернет-спільнотах в соціальних мережах. Жінка закликала підтримати армію російської федерація під час можливої окупації Дніпропетровської області.

Другий підозрюваний неодноразово вже був судимим. Він поширював у забороненій на території України соціальній мережі антиукраїнські дописи. Чоловік заперечував збройну агресію росії проти України. Крім того, він підтримував окупацію українських населених пунктів.

У підозрюваних провели обшуки під час яких вилучили мобільні телефон та комп'ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Нагадаємо, що в Дніпропетровській області правоохоронці зупинили чоловіка, який хотів стрибнути із вежі мобільного зв’язку та покінчити життя самогубством. Психологиня сектору кадрового забезпечення, одразу почала із ним перемовини та вмовляла відмовитися від цих намірів. Спочатку чоловік не йшов на розмову із поліціянткою, одна за майже дві години часу психологиня змогла встановити із ним контакт та переконала спуститися донизу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар