Kolo.News.Ukraine.Region

У П’ятихатках на Дніпропетровщині поліцейська зупинила чоловіка, який хотів стрибнути із вежі мобільного зв’язку

Поліцейська своїми вмілими діями зупинила чоловіка від фатального кроку
ТОП Тема
Поліцейська своїми вмілими діями зупинила чоловіка від фатального кроку Новини України 26 черв 2023 в 13:03

Повідомлення про те, що у П’ятихатках невідомий чоловік планує стрибнути із вежі мобільного зв’язку та покінчити життя самогубством, надійшло до поліції 25 червня о 19:00. Завдяки умілим діям поліцейської-психологині, яка прибула на місце події, трагедію вдалося відвернути. Про це повідомляють у поліції Дніпропетровської області.

Дніпропетровські поліцейські розповіли подробиці цього складного виїзду. Коли правоохоронці  прибули на місце події, то на металевій конструкції побачили чоловіка, який повідомив, що планує стрибнути вниз. Жанна Анісовець, психологиня сектору кадрового забезпечення, одразу почала із ним перемовини та вмовляла відмовитися від цих намірів. Спочатку чоловік не йшов на розмову із поліцейською, одна за майже дві години часу психологиня змогла встановити із ним контакт та переконала спуститися донизу. Наразі життю громадянина нічого не загрожує.

У поліції Дніпропетровщини повідомляють, що пишаються колегою, яка у складній ситуації змогла врятувати людині життя.

Раніше ми розповідали, що у Австрії лікуватимуть двох одеситів, які постраждали внаслідок ракетних атак російських окупантів20-річного та 32-річного одеситів транспортували до Австрії, де вони продовжать лікування від важких поранень, отриманих внаслідок російського обстрілу 14-го червня. Зараз обидва чоловіки перебувають у важкому стані, хоча і без негативної динаміки.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар