Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині затримали чоловіка, який грабував квартири: в основному він крав парфуми

На Полтавщині затримали чоловіка, який грабував квартири
На Полтавщині затримали чоловіка, який грабував квартири Новини України 28 черв 2023 в 20:29

На Полтавщині затримали чоловіка, який може мати причетність до щонайменше десятьох крадіжок у квартирах Кременчука та району. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Поліціянтам допомогло викрити крадія завдяки пильності мешканців одного з будинків, які повідомили про підозрілу особу в під'їзді. Наразі правоохоронці встановили, що правопорушником є 51-річний мешканець Кременчука.

Начальник поліції Полтавської області Євген Рогачов повідомив, що – «Наші оперативники та слідчі, якій займалися розкриттям та розслідуванням серії квартирних крадіжок, встановили особу злодія. Після проведення необхідних процесуальних дій залишалося тільки затримати його. І тут принесла користь інформація мешканців багатоповерхівки. Завдяки відео з камери, яка зафільмувала фігуранта у під’їзді багатоповерхівки під час «підшукування» ним квартири для чергової крадіжки, оперативники відділення № 1 Кременчуцького районного управління поліції спрогнозували дії злодія. Його затримали на гарячому у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар