Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині жінка задушила знайомого мотузкою та сховала тіло в погріб

На Вінниччині жінка задушила знайомого
На Вінниччині жінка задушила знайомого Новини України 28 черв 2023 в 18:09

27 травня 2023 року на території Гайсинської територіальної громади Вінницької області, стався злочин. Під час побутового конфлікту 37-річна жінка нанесла своєму 54-річному знайомому удари, які призвели до смерті чоловіка. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Повідомлення до правоохоронців надійшло від жителя Гайсинської територіальної громади.

Поліціянти провели на місці злочину слідчі та розшукові дії та встановили обставини вбивства. Також правоохоронці затримали жінку причетну до вбивства 54-річного жителя.

Попередньо встановили, що конфлікт виник під час застілля. Обидва учасники були під алкогольним сп’янінням. Суперечка переросла в бійку, вході якої чоловік втративши рівновагу впав на підлогу. Скориставшись положенням чоловіка жінка почала душити його. Коли потерпілий втратив свідомість, підозрювана завдала кілька ударів макогоном по голові чоловіка.

Аби приховати свій злочин, жінка сховала тіло вбитого знайомого в погребі. Сліди крові змила, а мотузку якою душила чоловіка заховала.

Жінка затримана за підозрою в умисному вбивстві, та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. За вбивство їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар