Kolo.News.Ukraine.Region

Скандального військкома Одеського ТЦК звільнили, — ОК "Південь"

Одеського військкома звільнили
ТОП ТемаВажливо
Одеського військкома звільнили Новини України 28 черв 2023 в 17:56

Скандального голову Одеського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова звільнили. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на керівницю пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталю Гуменюк.

"Рішення Ставки Верховного Головнокомандувача, прийняте 23 червня, реалізували: полковник Борисов звільнений з посади начальника обласного територіального центру комплектування Одеської області. Відбувається процедура передачі посади та подальшої планової реалізації офіцера, яка займає певний час", – сказала керівниця пресцентру.

Наразі обов’язки начальника Одеського ТЦК виконуватиме заступник відстороненого Борисова.

За словами речниці ОК "Південь", оперативне командування надає усю необхідну інформацію, запитану офіційно, та не втручається у роботу правоохоронних органів. Слідчі працюють та формують доказову базу.

Чому звільнили Євгена Борисова? Журналісти "Української Правди" опублікували розслідування, де стало відомо, що родина військкома володіє нерухомістю та автомобілями в Іспанії на мільйони доларів. Усі це було придбано під час повномасштабної війни. Після розголосу серед громадян Державне бюро розслідувань відкрило провадження за фактом зловживання службовим становищем.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар