Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі винесли вирок військовому, який відкрив вогонь по вікнах дитячого будинку

Фото - ілюстративне
Фото - ілюстративне Новини України 27 черв 2023 в 10:00

19 січня 2023 року на Дніпропетровщині, чоловік-військовий відкрив стрільбу по вікну дитячого будинку. Зокрема чоловік вистрелив по вікну кухні, де перебувала вихователька. Про це повідомляє Телеканал D1 з посиланням на вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду.

У суді обвинувачений повідомив, що не знайшов зварювальний апарат та шурупокрут, які придбав. Чоловік вирішив, що інструменти викрали. Через контузію йому стало прикро за вчинену крадіжку і він пішов до будинку потенційного крадія, але прийшов не туди куди планував. Військовий зайшов на територію дитячого будинку, та вирішив, що вихователька це мати крадія та почав кричати на неї. Через злість він почав стріляти з автомата, як він вважав у верх, але поцілив у вікно.

Вихователька повідомила в суді, що чоловік направив зброю на будинок та почав кричати, щоб хтось виходив на двір. Потім він розстріляв вікно, скло полетіло на дітей-сиріт, і жінка накрила їх собою. Також вихователька повідомила, що чоловік намагався проникнути в будинок через розбите вікно.

Суд визнав військового винним у хуліганстві, зокрема, із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Чоловіка винесли вирок – п’ять років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар