Kolo.News.Ukraine.Region

У ЗСУ пояснили, чому росіяни посилили обстріли Дніпропетровської та Одеської областей

У ЗСУ пояснили, чому росіяни посилили обстріли Дніпропетровської та Одеської областей
Важливо
У ЗСУ пояснили, чому росіяни посилили обстріли Дніпропетровської та Одеської областей Новини України 15 черв 2023 в 17:25

Армія Російської Федерації протягом останнього часу посилила обстріли ракетами та безпілотниками Дніпропетровської та Одеської областей. Окупанти вважають, що у цих регіонах зосереджені ресурси українських Збройних сил.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк, пише ТСН.

Гуменюк наголошує, що, "за класикою розуміння розгортання бойових дій", росіяни роблять болючі удари як раз у тил.

"Якщо подивитися на лінію фронту, потерпаючи на Запорізькому напрямку, ворог усвідомлює: цілком очевидно, що Дніпропетровщина є таким напрямком, де можуть розташовуватись додаткові сили та резерви для атаки у зоні бойового зіткнення. Якщо подивитись на Херсонщину, очікуючи просування наших сил на цьому напрямку, ворог усвідомлює, що ймовірно Миколаївщина та Одещина є ресурсними регіонами, які можуть оживити сили на цьому напрямку", - пояснила вона.

За словами Гуменюк ситуація загострюється ще й тому, що окупантам лячно, адже вони відчувають тиск Сил оборони на себе. За її словами, ворог шукає способи послабити сили оборони на тих напрямках, де ще вважає можливим.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар