Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі відбувся Форум громадянського суспільства «Розвиток та партнерство – шлях до побудови миру в Україні»

В Одесі відбувся Форум громадянського суспільства «Розвиток та партнерство – шлях до побудови миру в Україні»
В Одесі відбувся Форум громадянського суспільства «Розвиток та партнерство – шлях до побудови миру в Україні» Новини України 30 черв 2023 в 14:00

В Одесі відбувся форум громадянського суспільства «Розвиток та партнерство – шлях до побудови миру в Україні».  Основна мета заходу - сприяння ефективній комунікації між організаціями громадянського суспільства, міжнародними організаціями та органами місцевого самоврядування для кращого реагування на виклики воєнного часу.

Участь у панельній дискусії «Громада & Влада. Спiльна мета та відповідальне партнерство» взяв заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Роман Григоришин. Про це розповіли в Одеській ОВА.

«Сьогодні інтерес до України в економічному плані великий як ніколи, з початку повномасштабного вторгнення кількість запитів від міжнародних компаній збільшилася в 5 разів. Як приклад наведу результати поїздки нашої делегації до Німеччини – декілька найбільших компаній Бремену відправлять своїх СЕО на роуд шоу в Одеську область для того, щоб розпочати в регіоні економічні активності одразу після нашої перемоги. Задача громадянського суспільства, бізнес-асоціації і влади в першу чергу, конвертувати це в економічний процес, який стане ресурсом, котрим ми зможемо гідно відплатити тим героям завдяки яким сьогодні можемо взагалі говорити про відновлення і будувати плани на майбутнє»,- зазначив Роман Григоришин.

«Єдність та згуртованість українців під час збройної агресії росіі - це феномен, що точно увійде в світову історію. Як і героїзм наших захисників. Це те, що крок за кроком веде нас до перемоги. На цьому шляху ми допомагаємо одне одному, підтримуємо, іноді ризикуємо, але головне - не залишаємо в біді», - звернувся до представників громадськості мер Одеси Геннадій Труханов.

Після виступу представники організацій поспілкувались із міським головою та надали свої пропозиції. У рамках форуму було проведено декілька панельних дискусій, спрямованих на розвиток взаємовідносин між владою та громадою.

Читайте також: На Вінниччині відкрився оновлений денний центр соціально-психологічної допомоги

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар