Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі викрили ділків, які продавали фейкові парфуми з назвами світових брендів

В Одесі продавали фейкові парфуми під виглядом світових брендів
В Одесі продавали фейкові парфуми під виглядом світових брендів Новини України 27 черв 2023 в 16:35

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру організатору та десятьом учасникам злочинної групи за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, підозрювані на території регіону налагодили незаконне масове виробництво парфумів, які мали назву відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї. Для підпільного виробництва організатор орендував та обладнав кілька приміщень в Одесі. Кожен учасник групи виконував певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу фейкових парфумів.

Парфумерію ділки продавали на території Одещини та в інших регіонах України через спеціально створений телеграм-канал і одну із кур’єрських служб доставки.Також оптова та роздрібна реалізація парфумів здійснювалась з торгових точок на промисловому ринку «7-й кілометр».

Під час обшуків вилучили понад 50 тис. флаконів загальним об’ємом 2 тис. літрів, а також ящики готової контрафактної парфумерії, обладнання для її виготовлення, пакувальні матеріали, марковані логотипами світових брендів, на загальну суму понад 69 млн гривень.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар