Kolo.News.Ukraine.Region

У Кременчуці двоє чоловіків зі зброєю влаштували конфлікт: на місце приїхав спецпідрозділ поліції

У Кременчуці двоє озброєних чоловіків вступили у конфлікт
У Кременчуці двоє озброєних чоловіків вступили у конфлікт Новини України 27 черв 2023 в 17:26

27 червня близько 17:00, жителі Кременчука на Полтавщині повідомили, що на вулиці Університетській двоє озброєних чоловіків вчиняли протиправну діяльність. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

На місце події негайно прибули патрульні наряди поліції, працівники батальйону поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, двоє агресивних чоловіків, які порушували громадський порядок, виявилися місцевими мешканцями, 1997 та 2000 років народження.


Наразі правоохоронці за цим фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, проводяться слідчі дії, в ході яких встановлюються обставини події та мотиви протиправної поведінки фігурантів, після чого будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.

Нагадаємо, що прокурори Криворізької північної окружної прокуратури відстояли вирок суду, яким місцевого мешканця засудили за умисне вбивство до довічного позбавлення волі. Прокурори довели, що у 2022 році засуджений на зупинці громадського транспорту познайомився з жінкою та запросив її до себе додому. Пізніше чоловік під алкогольним сп’янінням вдарив потерпілу понад 17 разів кухонним ножем. Потім він розчленував тіло вбитої жінки на частини та сховав частини тіла.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар