Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині лев покусав чоловіка, останній перебуває у реанімації

На Полтавщині лев покусав чоловіка, останній перебуває у реанімації
На Полтавщині лев покусав чоловіка, останній перебуває у реанімації Новини України 01 лип 2023 в 11:02

У приватному зоопарку на Полтавщині лев покусав чоловіка. Це сталося 29 червня. Нині постраждалий перебуває у реанімації.

Про це розповіла виконувачка обов’язків завідувача реанімаційного відділення першої міської лікарні Полтави Світлана Пасюта Суспільному.

26-річного травмованого у заклад привезли близько 16:00 29 червня.

"Стан хворого стабільний, ближче до середнього рівня тяжкості. Все лікування у повному обсязі надається. Отримана травма – рвана рана правого передпліччя", – повідомила Світлана Пасюта.

Лев покусав чоловіка на території готельно-розважального комплексу у селищі Котельва. Про це розповів речник Полтавського райуправління поліції Василь Зуб:

"29 червня близько 15:30 до Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення про травмування чоловіка. При виїзді на місце події встановлено, що тілесні ушкодження отримав місцевий 26-річний мешканець, якого медики із місця події госпіталізували до медичного закладу. Всі обставини даної події наразі перевіряються слідчими, за даним фактом проводиться відповідна перевірка".

За словами речника, кримінальне провадження щодо цієї події не розпочинали. У самому закладі кореспондентам Суспільного коментувати інцидент відмовились.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар