Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині відкрили перший в області сквер і пам’ятник Матері

На Одещині відкрили перший в області сквер і пам’ятник Матері
На Одещині відкрили перший в області сквер і пам’ятник Матері Новини України 14 трав 2023 в 09:00

В Іванівській громаді відкрили перший на Одещині сквер і пам’ятник Матері.

Урочисте відкриття скверу і пам’ятника Матері відбулося в Іванівській громаді Березівського району Одеської області напередодні однойменного свята. Про це розповіли в Одеській обласній раді.

На запрошення голови громади Віктора Лобача, який був ініціатором встановлення монумента, на відкритті були присутні перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський, депутати облради, голова благодійного фонду, а також матері-героїні та мами, що утворили прийомні сім’ї.

Для громади цей день був визначним, оскільки це перший монумент, присвячений матері, який був відкритий в Одеській області.

«Ваша громада — перша на Одещині, а можливо, й в Україні, що таким гарним парком та пам’ятником шанує матерів. Щиро дякую Віктору Лобачу за цю важливу ініціативу, а головне — за втілення її у життя. Іванівська громада живе, розвивається та квітне. Ви є добрим прикладом господарського управління та любові до своєї батьківщини», — привітав Олег Радковський.

Нагадаємо, у Дніпрі напередодні Міжнародного дня сім’ї в Амурському парку відбулось сімейне свято.

Батьки разом з дітьми грали в «жартівливий футбол», попередньо поділившись на команди, спостерігали за виступами танцювальних колективів, а також турніром з фехтування та карате. Наймолодшим гостям свята робили аква-грим, та вони брали участь у святковому флешмобі.

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар