Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині завдяки співпраці із ООН планують реалізувати тринадцять проектів на суму близько 1,5 мільярда гривень

Одеська область продовжить плідну співпрацю із ПРООН
Одеська область продовжить плідну співпрацю із ПРООН Новини України 04 лип 2023 в 16:54

Ми вже повідомляли, що у Одесі відкрили після ремонту оновлений поліклінічний корпус восьмої міської лікарні. У приміщенні, зокрема, замінили усі інженерні мережі, зробили якісний ремонт, провели утеплення, оновили меблі. Реалізувати цей проект вдалося завдяки підтримці з боку Європейського інвестиційного банку у рамках Надзвичайної кредитної програми ПРООН. Загалом у Одеській області затверджені до фінансування 13 проектів, 7 із яких будуть реалізовувати у Одесі та ще 6 – у області. Всього на їх втілення залучать близько 1,5 мільярди гривень. Про це повідомили у Одеській обласній державній адміністрації.

За підтримку представника Програми розвитку ООН подякував під час особистої зустрічі Олег Кіпер, голова Одеської ОВА. Він зазначив, що завдяки підтримці ПРООН отримають шанс на оновлення Одеська обласна дитяча лікарня, Одеський обласний центр соціально значущих хвороб, Одеська обласна клінічна лікарня. За словами очільника області, усі ці заклади зараз перебувають у далеко не найкращому стані.

Щодо усіх проектів у Одеській ОВА вже підготували необхідну документацію, провели відповідні експертизи. Під час зустрічі представники ПРООН надали позитивний сигнал щодо наступної співпраці. Тому сторони домовилися реалізовувати нові спільні проекти на Одещині.

Ігор Кістеньов-Кавказький, керівник проекту НКПВУ, представник ПРООН, зауважив, що Одеса і область демонструють єдність, що є ідеальною моделлю для успішної роботи.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар