Kolo.News.Ukraine.Region

У місті Одеса відкрили відремонтований поліклінічний корпус у восьмій міській лікарні

Тепер медики надаватимуть допомогу хворим у оновленому закладі
Тепер медики надаватимуть допомогу хворим у оновленому закладі Новини України 04 лип 2023 в 10:36

У Одесі після ремонту відкрили поліклінічний корпус у міській лікарні №8. У медичному закладі зробили капітальний ремонт завдяки коштам, які надав Європейський інвестиційний банк у рамках Надзвичайної кредитної програми ПРООН. Корпус повністю оновили – всередині та ззовні. У приміщенні замінили усі інженерні мережі, зробили якісний ремонт, провели утеплення, оновили меблі. Про це повідомили у Одеській обласній державній адміністрації.

У відкритті лікарні після ремонту взяв участь Роман Григоришин, заступник голови Одеської обласної військової адміністрації. У своїй промові він зазначив, що сьогодні об’єднання усього цивілізованого світу навколо боротьби України із російським агресором є надзвичайно вважливим. І співпраця у рамках Програми розвитку ООН є яскравим прикладом такого важливого обєднання , адже дозволяє відновлювати зруйноване ворогом. За словами Романа Григоришина, Одеська ОВА і надалі буде підтримувати усі проекти на рівні області, міст та громад, аби на Одещині було більше подібних відбудованих об’єктів інфраструктури. Заступник голови ОВА також відзначив якісні зміни як для умов роботи працівників лікарні, так і для пацієнтів, які будуть до них звертатися.

У Одеській ОВА дякують команді ПРООН, а також висловлюють слова подяки на адресу Європейського інвестиційного банку. І сподіваються, що у питанні відновлення соціальної інфраструктури області співпраця буде розширена та поглиблена.

Нагадаємо, раніше у Одесі дитяча лікарня отримала медичну гуманітарну допомогу із Іспанії.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар