Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині цього року 134 випускники під час незалежного мультимедійного тесту набрали 200 балів

Марія Онищук склала на 600 балів математику, українську та англійську.
ТОП Тема
Марія Онищук склала на 600 балів математику, українську та англійську. Новини України 04 лип 2023 в 18:17

У Вінницькій області 134 випускники кіл набрали 200 балів із різних предметів під час незалежного мультимедійного тесту. З них 23 учні набрали по 200 балів одразу із двох предметів. А учениця Вінницького фізико-математичного ліцею №17 Марія Онищук отримала максимальний бал одразу із трьох предметів – української, англійської та математики, набравши у сумі 600 балів. Про це повідомили у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Сергій Борзов, начальник Вінницької ОВА, привітав із відмінним результатом учнів та педагогів, які їх готували.

 -Щиро дякую за професіоналізм нашим освітянам. Пишаюся талановитими випускниками й випускницями, - написав Борзов.

На максимальний бал математику склали 75 учнів, українську мову – 50 випускників. Серед усіх областей України Вінниччина за цим показником займає високу шосту сходинку.

Крім цього вінницькі випускники продемонстрували глибокі знання із біології, історії України, фізики, німецької та англійської мов.

Раніше ми розповідали, що на Дніпропетровщині дванадцять ліцеїв отримали нові шкільні автобуси.

Нові комфортабельні автобуси вітчизняного виробництва придбали автобуси за кошти державного і місцевих бюджетів. Автобуси будуть підвозити  дітей у Криворізькому, Кам’янському та Дніпровському районах області.

Цього року для навчальних закладів на Дніпропетровщині купили 26 автобусів. Їх отримають ті ліцеї та гімназії, які зможуть прийняти учнів на навчання із вересня у форматі «офлайн».


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар