Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині керівники ліцеїв отримали ключі від дванадцяти нових автобусів

Автобуси вітчизняного  виробництва придбані коштом державного і місцевих бюджетів
ТОП Тема
Автобуси вітчизняного  виробництва придбані коштом державного і місцевих бюджетів Новини України 04 лип 2023 в 15:55

Керівники ліцеїв із різних районів Дніпропетровської області отримали ключі від 12 нових автобусів. Тепер вони будуть підвозити дітей у Криворізькому, Кам’янському та Дніпровському районах області. Вручив ключі керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак – повідомляють на сайті установи.

Сергій Лисак зазначив, що придбали автобуси за кошти державного і місцевих бюджетів. Нові комфортабельні автобуси – вітчизняного виробництва.

Один із автобусів передали ліцею, який знаходить у Камянському районі. У закладі – більше тисячі учнів.

Директорка ліцею розповіла, що дітей до навчального закладу підвозять із шести навколишніх сіл. Щоранку дітям доводиться долати досить довгі маршрути. Якщо заклад матиме кілька автобусів, то підвіз буде відбуватися швидше, а школярі зранку зможуть трішки довше поспати. Тоді й навчання буде легшим.

Оглянув новий шкільний автобус і один із водіїв – пан Юрій, який возить дітей до школи вже чотирнадцять років. Чоловік говорить, що довго не бачив учнів через повномасштабну війну. Щиро сподівається, що вже із вересня знову буде возити їх до школи.

Цього року для навчальних закладів на Дніпропетровщині купили 26 автобусів. Їх отримають ті ліцеї та гімназії, які зможуть прийняти учнів на навчання із вересня у форматі «офлайн».

Раніше ми розповідали, що другокласник із Кропивницької школи збирає кошти для ЗСУ.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар