Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі дитяча лікарня отримала медичну гуманітарну допомогу із Іспанії

Farmamundi вже передала в Україну 186 вантажів
Farmamundi вже передала в Україну 186 вантажів Новини України 02 черв 2023 в 18:00

Чергову партію лікарських препаратів та медичних виробів отримала від іспанської неурядової організації Farmamundi Одеська обласна дитяча клінічна лікарня. Про це повідомили на сторінці Одеської ОВА у соціальній мережі Facebook.

За оприлюдненою інформацією, Farmamundi підтримує різноманітні проекти в Україні та спеціалізується на постачанні медичних препаратів і засобів гігієни під час надзвичайних ситуацій. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну представники Farmamundi відправили в Україну 186 вантажів із гуманітарною допомогою. Загальна вага переданих препаратів та медичних виробів складає 107 тонн. Чергову партію вдалося надіслати завдяки внескам, які надали Farmamundi, COF de Coruña та Grupo Dacsa.

Сара Вальверде, президент організації “Фармамунді”, підкреслила, що народ України і надалі потребує гуманітарної допомоги. Особливо, якщо йде мова про лікарні. Допомога, яку передали Одеській обласній дитячій клінічній лікарні, містить препарати для знеболення, проти запалення, антибіотики та сечогінні ліки, а також інші необхідні медикаменти. Крім цього, у гуманітарному вантажі є гігієнічні засоби для перев’язок, накладення швів, ін’єкційні засоби та зонди.

Представники Одеської ОВА висловили подяку Сарі Вальверде, президенту «Фармамунді», Хоану Пересу, генеральному директору “Фармамунді” та Паблу Хілю, Почесному консулу України у Валенсії.

Нагадаємо, у Вінницькій області створили Координаційний центр для допомоги цивільному населенню.

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар