Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавській області аграрії зібрали перші 500 тонн зерна нового врожаю

Перші 500 тонн вже зібрано із полів
ТОП Тема
Перші 500 тонн вже зібрано із полів Новини України 04 лип 2023 в 13:10

У Полтавській області розпочалися жнива. Аграрії вже зібрали перші 500 тонн зерна із нового врожаю. Про це повідомив Дмитро Лунін, начальник Полтавської обласної військової адміністрації.

Дмитро Лунін зазначає, що розпочалися жнива у південних районах Полтавської області, у яких збирають озимі ячмінь та пшеницю. Керівник області подякував аграріям, яких назвав  «гарантами продовольчої безпеки».

Нагадаємо, на Одещині у цьому році навчальні заклади отримають фінансування за всесвітньою продовольчою програмою ООН. Завдяки цьому планують удосконалити організацію харчування у школах. Також це вплине на територіальні громади, які зможуть забезпечити учнів 1-4 класів гарячим харчуванням.

У Покрові на Дніпропетровщині запустили централізоване водопостачання, але пити воду з-під крана поки що заборонено. Весь Нікопольський район, як і чимало інших міст в Україні залишились без централізованого водопостачання внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС і обміління Каховського водосховища. Покров залишився без води одним із перших.

А у Кіровоградській області із 1-го липня скоротили комендантську годину.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар